Salt la meniul principal Salt la conținutul paginii

Filme cu descriere audio pentru nevazatori

Revista RADAR va include gratuit cateva filme "audio".

Revista Radar va include gratuit cateva filme "audio" in versiunea mp3 a revistei, incepand prin a realiza descrierea audio pentru unele filme premiate la ultima decernare a premiilor Oscar.

Cei care nu au un abonament la Revista Radar in format audio pot intra in posesia lor contactandu-ne prin email sau telefon.

 

Am inclus mai jos legaturi cu ajutorul carora puteti descarca cateva bucati audio din aceste filme in format .mp3, iar numarul lor va creste pe masura ce vom realiza descrierea audio pentru noi filme.

 

"Ray" - primul film cu descriere video pentru nevazatori

Puteti descarca o scurta  secventa din filmul "Ray". Acesta este primul film direct accesibil nevazatorilor din Romania, deoarece sunt incluse, pe langa coloana sonora originala, descrieri ale imaginilor si lectura titrajului.

Este prima realizare de acest fel din Romania, drept pentru care apreciem orice fel de comentarii cu privire la aceasta modalitate de accesibilizare a materialelor audiovizuale. Prima parte a filmului "Ray" se afla numai in versiunea audio a revistei Radar numarul 16, in sectiunea Supliment, iar cea de a doua parte a acestui film a aparut in numarul 17 al revistei noastre in aceeasi sectiune.

 

Aviatorul

Acest film este al doilea film cu descriere audio pentru nevazatori realizat in Romania, iar prima lui parte a aparut in numarul 18 al revistei Radar. Intentionam sa va oferim cea de a doua parte a acestui film in numarul 19 al revistei. 

Daca doriti sa ascultati un scurt pasaj din acest film, puteti descarca o scurta secventa audio in format .mp3.

In caz ca doriti sa intrati in posesia acestor filme, sau daca aveti orice fel de comentarii, va rugam sa ne scrieti.

Vezi toate știrile

Video promoțional al festivalului

Conectare la pagina de Facebook a festivalului